Legend Optic este una din cele mai moderne și renumite societăti românesti din domeniul opticii medicale.

Fondată în 2007, cu capital 100% românesc, Legend Optic s-a dezvoltat continuu iar în prezent avem 3 puncte de lucru, în Brașov și în București și suplimentar, distribuim produse de optică medicală la nivel național prin intermediul echipelor stabilite în județe diferite.

Deţinem două linii complete de montaj, modernizate în permanenţă cu aparatură de ultimă generaţie unde montăm ochelari la standarde ridicate de calitate. 

Pasiunea și dorința de a ne adapta cerințelor clienților și de evolua în activitatea pe care o desfasurăm, ne-a facut să ne dorim să punem bazele unui magazin online. 

De la ideea ce părea un vis și până la materializarea ei a durat însă în luna august 2022, am reusit să lansăm magazinul online pentru a aduce clienții mai aproape de noi, pentru a facilita continuitatea colaborării cu fiecare acestia și pentru a putea rămane competitivi în piața mediului online ce se dezvoltă tot mai alert.

O afacere, indiferent de specificul ei, nu poate avea succes fără multă muncă și dedicație 100%, față de angajați și față de clienți. 

Împreună cu toti colegii nostri, cu sustinere și feedback din partea clientilor, ne dorim să fim tot mai buni în ceea ce facem iar acest aspect să se reflecte în satisfacția și bucuria adusă.

Echipa Legend Optic

Suntem o echipa puternică, tânără, formată din oameni calificaţi, impreună încă de la inceputul companiei şi cu experienţă în domeniul opticii medicale, pregătiţi să vă oferim servicii cu promptitudine şi seriozitate..

În misiunea noastră de a oferi servicii atât pentru angajaţii companiilor cât şi pentru clienţii finali, punem accent pe mobilitate, calitate, promptitudine si seriozitate. Ne dorim să creem relaţii de lungă durată cu clienţii noştrii, bazată pe încredere şi servicii de calitate.

Magazine

În prezent, Legend Optic deţine 3 magazine de prezentare în Bucureşti şi Braşov. Cu programare în prealabil, efectuată online sau telefonic, în magazinele noastre se pot efectua consultaţii optometrice gratuite oferite de către personal calificaţi, membrii ai echipei Legend Optic.

În magazinele din Bucureşti (Gheorghe Sincai 16) şi Braşov (Molnar Janoş 14)se pot executa montaje rapide pentru lentilele existente pe stoc, sau remedieri ale problemelor ce pot apărea la purtarea ramelor. Vezi şi Magazine in pagina de contact

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.