Rama ochelari de vedere Unisex Silhouette 5541/CM 6760

Ochelari de vedere unisex Silhouette "5541/CM-6760", fara rama din titan de înaltă calitate, design distinctiv cu formă pilot, de culoare gri. Confort și stil într-un singur produs, cu lățimea lentilelor de 55mm și lungimea brațelor de 145mm, oferă o potrivire perfectă.

Cod produs: 5541/CM-6760

Verifica disponibilitatea: Disponibil la comanda online

Vei primi produsele in 48 h de la plasarea comenzii.
Exceptie comenzile speciale (lentile cu dioptrii) unde termenul de livrare se va comunica pe e-mail.

Beneficii:

  • Livrare rapida
  • Retur gratuit in 14 zile
  • Plata in rate fara dobanda prin

Caracteristici

Producator Silhouette
Pentru Unisex
Tip rama Fara rama
Forma rama Pilot
Material rama Titan
Culoare rama Gri
Latime Lentile 55
Lungime Brate 145
Punte Nazala 17

Descriere Rama ochelari de vedere Unisex Silhouette 5541/CM 6760


Fondat în 1964 în Austria, Silhouette produce ochelari cu o estetică excepțională, determinată de combinarea ideală a două deziderate aparent opuse, care au ca unic scop crearea unui produs iconic, incredibil de ușor și în același timp extrem de rezistent. Afacerea de familie creată de Anneliese și Arnold Schmied și-a propus să rămână fidelă propriilor convingeri și mereu atentă la noile provocări pentru a crea produse care încântă și surprind în termeni de inovație, susținând prin designul unic exprimarea individualității purtătorului.

Passion, individuality, lightness – acestea sunt dezideratele austriecilor, cei care au deschis poarta spre nenumărate posibilități de personalizare a produselor optice, ochelarii Silhouette potrivindu-se astfel nevoilor, fizionomiei și stilului fiecărui purtător. În fabrica Silhouette din Linz, fiecare pereche de ochelari trece prin mai mult de 100 de teste de calitate, 18 angajați dedicând mai mult de 35.000 de ore pe an acestei misiuni. Pentru a realiza adevărate capodopere tehnice, 80% din pașii procesului de producție se realizează manual. În fiecare an, fabrica procesează 4,5 tone de SPXR, un materialul extrem de ușor și de flexibil brevetat de Silhouette. Departamentul de design condus astăzi de Roland Keplinger este responsabil pentru găsirea soluțiilor unice, clasice și moderne deopotrivă, care vor trece testul timpului și vor transforma produsele Silhouette în piese atemporale dorite de orice pasionat de modă.

Silhouette a revoluționat industria optică prin realizarea celei mai ușoare perechi de ochelari, folosind materiale de ultimă generație precum titanul și tehnologii inovative care au permis crearea unor produse cu adevărat impresionante ce au primit numeroase premii din partea industriei: IF Design Award, Red Dot Design Award, German Design Award.

Brandul austriac pune accent pe manufactură și îndemânarea artizanilor săi și promite clienților produse impecabile, ce vor transmite lumina și căldura mesajului “Because you are unique” – “Pentru că tu ești unic”.


Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.