Despre Legend Optic

Cine suntem ? / Echipa Legend Optic / Misiune / De ce sa alegi Legend Optic?

Cine Suntem ?

Legend Optic este una din cele mai moderne si renumite societati romanesti din domeniul opticii medicale.

Fondată in 2007, cu capital integral românesc, Legend Optic s-a dezvoltat continuu ajungând în prezent ca echipa să numere peste 100 de angajați cu puncte de lucru în Brașov și București și să distribuie produse de optică medicală la nivel național prin cele 14 echipe stabilite în județe diferite.

Compania deţine două linii complete de montaj, modernizate în permanenţă cu aparatură de ultimă generaţie, cu care se produc şi se montează ochelari la standarde ridicate de calitate.

Parteneriate

Suntem deschişi colaborarilor cu diferiţi parteneri în procesul de fidelizare al angajaţilor, prin oferirea beneficiilor optometrice cu grile de discount semnificativ.

Citește mai mult

Flexibilitate

Structura companiei, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor acesteia, ne permit adaptarea continuă la nevoile clienților.

Echipa Legend Optic

Suntem o echipa puternică, tânără, formată din oameni calificaţi şi cu experienţă în domeniul opticii medicale, pregătiţi să vă oferim servicii cu promtitudine şi seriozitate..

În misiunea noastră de a oferi servicii atât petru angajaţii companiilor cât şi pentru clienţii finali, punem accent pe mobilitate, calitate, promptitudine si seriozitate. Ne dorim să creem relaţii de lungă durată cu clienţii noştrii, bazată pe încredere şi servicii de calitate.


Magazine

În prezent, Legend Optic deţine 3 magazine de prezentare în Bucureşti şi Braşov. În magazin se pot efectua consultaţii optometrice gratuite oferite de către personal calificaţi, membrii ai echipei Legend Optic.

În magazinele din Bucureşti şi Molnar Janoş Braşov se pot executa montaje rapide pentru lentilele existente pe stoc, sau remedieri ale problemelor ce pot apărea la purtarea ramelor.

Vezi şi Magazine in pagina de contact
Foto interior magazine

Echipa

10

Angajați în 2019, faţă de 2 angajaţi în 2007.

Clienţi

120

Clienți cărora le-am oferit servicii de optică medicală

Acoperire

1

Județe acoperite cu echipe mobile.

Magazine

1

Magazine, în București și Brașov

Portofoliu clienţi

Legend Optic colaborează cu numeroase companii de renume oferind servicii de optică medicală şi protecţia vederii pentru angajaţii acestora la standarde ridicate de calitate.

Enumerăm o parte din comaniile şi instituţiile cu care Legend Optic a colaborat în cadrul Programului de servicii de optica medicală pentru angajatii companiilor:

 • Allianz-Tiriac
 • Holcim
 • Aeroportul International Iasi
 • Continental
 • Liberty Medical Center
 • Kaufland Romania
 • Aeroportul International Sibiu
 • Draxlmaier
 • BlueMed Clinics
 • Astra Vagoane Arad
 • `
WARNING ! Server in development mode.